JOAQUÍN BERNABÉU: “SER SOCI DE FOMENT TÉ UN COMPONENT SENTIMENTAL”

Foment es va a vestir de gala aquest divendres, 20 de maig, per a reconèixer la trajectòria en la societat de molts socis que “han fet possible amb la seua fidelitat que la institució seguisca viva en l’actualitat”. Com apunta el president, Joaquín Bernabeu, “ser soci de Foment té un component sentimental i de pertinença a la nostra ciutat molt arrelat”.

Aquest reconeixement social sorgeix, tal com apunta Bernabeu, “quan vam accedir a la direcció de la Societat i vam fer una crida per a la col·laboració en la resolució d’una situació financera delicada. Els socis de Foment, molts d’ells jubilats, van respondre de forma excepcional a esta crida, i just és que se’ls reconega també eixe esforç”.
Per a tal esdeveniment, s’ha organitzat un sopar en el qual de forma individual se sol·licitarà la presència dels socis més veterans, perquè siga lliurada la insígnia de Foment de plata per a 25 anys de soci i d’or per a 50 anys de soci. S’ha requerit als socis guardonats que lliuren una foto perquè es veja a través d’una gran pantalla. Les insígnies les lliuraran l’alcaldessa de Gandia i el president de Foment.
A l’esdeveniment assistiran tant els socis reconeguts com els seus familiars i amics, els empresaris més rellevants de la ciutat; el president de FAES, Rafael Juan, membres de les diferents opcions polítiques presents en el consistori i multitud d’empresaris i professionals vinculats a Foment.

Segons ha recalcat el president de Foment, “s’espera un ple total, tenim un sopar preparat per Sabor Casolans i després tindrem una actuació de Quino Iznardo en el Jardí, on podrem gaudir i saludar a tots els amics en eixe marc tan incomparable com és el jardí interior de Foment”.

Et Pot Interessar