JOAN TUR PRESENTA A BELLREGURD EL SEU LLIBRE DE RELATS I LA MOSTRA FOTOGRÀFICA DERIVADA

Entre els fotògrafs participants, hi ha professionals molt reconeguts del camp de la fotografia. Es tracta d’Isabel Orengo, Victor Cucart, XaumeOlleros, NatxoFrancés, Laia Martí, Ximo Ferri, Xavier Franco, Anabel Amesti, José Nuño, D.P Chaigneau, VoroVitoria, Joan Tur, Marta Climent, Juan Carlos Barberà, Ivan Guerola, Anna Ramón, Borja Abargues, Luís Muñoz, Baptiste Pons, César Blay, Oscar Camarena, Lluís Romero, Pere Huerta, José Tomé, Cristina Jordà, Manuel Forés, David Marí.
Les històries, una barreja d’ironia, sàtira, cruesa i humor, recorren els mons inquietants que proposa l’autor, molts d’ells submergits a l’interior de cadascú. Tots els relats estan tramats per un mateix fil: una visió calidoscòpica de la realitat traduïda en un estil gairebé sincopat, que combina el llenguatge del carrer amb una prosa en ocasions crua i, en d’altres, poètica amb un narrador proper al lector i uns personatges brillants, d’aire cinematogràfic, que desafien qualsevol convenció.
En l’exhibició, organitzada per l’editorial Tívoli, es podran veure també les fotos preses en diferents parts del mónque els lectors han anat compartit amb l’autor, que ha convidat els lectors del llibre a compartir una foto amb ell i enviar-la al FacebookJoan Tur Escriptor.

Et Pot Interessar