12.9 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Joan Muñoz parla clar sobre les crítiques del Partit Popular a la programació cultural

El director general de Política festiva, Joan Muñoz ha respost aquest matí a les crítiques realitzades pel Partit Popular on es qüestionava la idoneïtat de la programació cultural que el consistori està realitzant a causa de la Covid.

Muñoz ha mostrat la seua sorpresa pel fet que fa pocs dies, l’edil popular Vicent Gregori es va reunir amb representants de sector de l’espectacle a la ciutat i va anunciar que el PP donava suport al sector en la seua reclamació de seguir treballant.

Pocs dies després demana tot el contrari i que cesse la progamació cultural a la ciutat el que provocaria encara més mal al sector” i ha recordat que totes les activitats que es realitzen a la ciutat es fan sota un estricte protocol de seguretat i higiene que compleix totes les exigències de les administracions superiors.

Amb la programació que estem organitzant aportem el nostre gra de sorra perquè el sector seguisca funcionant i perquè la ciutadania tinga un temps d’oci encara que siga en condicions d’aforament limitat i controlat“.

Potser la Cultura no ens faça més intel·ligents però segur que no ens farà més ignorants” va finalitzar Muñoz.

Articles relacionats