30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Joan Baldovi: “Sr. Abascal quan cobrava 83.000 € de un xiringuito de la Comunitat de Madrid, per no fer res, ho feia per Déu, per Espanya o pel Rei”

– Les paraules de Baldoví ha deixat a Santiago Abascal bocabadat.
– El diputat de Compromís ha sigut molt contundent en la seua intervenció.
– Un dels protagonistes a les xarxes socials Joan Baldoví, quan ha parlat de Santiago Abascal de Vox.
– Baldoví ha retret a la dreta la seua “mala educació” i els ha reclamat que “es resignen” i aprenguen “a perdre”.

“Em vaig equivocar, no necessiten til·la, necessiten una cosa que es dona a les escoles: Educació”, ha dit Baldoví abans d’assenyalar que és mestre i que si haguera d’ensenyar el que és la mala educació en classe posaria un vídeo de què va ocórrer el diumenge, amb la brega que es va produir des de la dreta davant la intervenció de Bildu.

També ha dit que és professor d’educació física i ensenya als xiquets a guanyar. “Però sobretot els ensenye a perdre, aprenguen a perdre, resignen-se”, qui ha acabat al crit de” a guanyar!”.

A més, el diputat de Compromís s’ha dirigit a Santiago Abascal, per a preguntar-li si “quan cobrava 83.000 euros d’un Xiringuito de la Comunitat de Madrid “per no fer res ho feia per Déu, per Espanya o pel rei”. Una frase que ho ha deixat bocabadat.

Abans, dirigint-se al candidat a la investidura, Pedro Sánchez, Joan Baldoví ha subratllat que Compromís tornarà a complir hui amb el seu vot afirmatiu, per això ha demanat al candidat que complisca la seua part i en huit mesos present una proposta de reforma del sistema de finançament autonòmic i que en els pròxims pressupostos es posen en marxa ja algunes de les mesures compromeses en l’acord programàtic de la coalició progressista.

Articles relacionats