Joan Baldovi es fa un café amb els mitjans de comunicació de la Safor al carrer Major de Gandia

Amb un tallat a la mà, Joan Baldoví és capaç de transmetre les idees i projectes polítics que vol desenvolupar a partir del pròxim 10 de Novembre. Clar i senzill a la vegada que contundent ha enumerat tot allò que fa falta a la Safor, territori que coneix molt bé. Ha estat acompanyant per membres de el seu partit a la comarca i com no els tres regidors de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Josep AlandeteAlicia Izquierdo i Ferran Martínez.

Contundent en què l’autopista no pots ser més que gratuïta, i que ha de tindre les connexions pertinents i que aquestes deuen estar incloses en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat, d’una manera clara diu «o tots Moros o tots Cristians, no pot ser que ací es vulga pagar una tassa per la utilització de l’autopista, que la tenim pagada i ben pagada, i altres territoris de l’Estat Espanyol siguen gratuïtes».

Molt clar en la defensa del nostre territori, concretament en la lluita per afavorir als agricultors i derogar o bloquejar els acords comercials de tercers amb la UE, que han perjudicat clarament a l’agricultura valenciana i a la seua economia. Sud-àfrica i Mercasur. «El govern espanyol deu tindre una presència clara abans de fer aquests acords comercials, i fer prèviament un estudi de l’impacte i acordar les garanties de compensació per als agricultors valencians.»

«Un tema que s’oblida normalment i que no podem deixar passar, és que hi ha d’haver inversions a les platges, inversions de regeneració i d’adequació, per mantindre un nivell d’excel·lència de l’oferta turística del País Valencià i com no d’aquesta comarca. No podem oblidar el component més important de la nostra oferta turística»

Respecte a l’autovia del Morqui, Baldoví hi ha sigut molt pràctic, «Hi han coses que si no dones la primera passa no pots prendre la segona» i que l’important és connectar en primer lloc el tram que ja està fet amb l’autopista per tal d’alleugerar la càrrega de vehicles pesats per l’N-332.

En temes generals ha fet una clara definició de les pensions, «nosaltres portem dos coses clares en aquest tema, i vas ser el primer a dir-les a la trona del Congrés, la primera és reformar la Constitució per garantir que les pensions han de ser publiques i que es garantisca la seua pujada anual amb respecte l’IPC«

La defensa de l’estat del benestar: Educació, Sanitat, Pensions no es poden tocar i paraules sobre el pacte de Més País, on Baldoví ha destacat «Tenim molta confiança amb aquest pacte, que no ha tingut temps per aglutinar més opcions polítiques a altres territoris, jo el compare a Primavera Verde a Europa, un pacte positiu que permet lluitar a les opcions territorials amb les nacionals i que les nostres veus tinguen el mateix pes específic».

Una xarrada formal en un ambient informal i en clau «Baldoví», el polític millor valorat de l’estat. Tal és així que ens deixa el titular per a demà «Que traguen a Franco i s’emporten al Prior darrere».

Et Pot Interessar