18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Jesús Morant i Javier Millet tornen a guanyar en el Torneig Pàdel Pro d’Oliva Nova

– Oliva Nova es converteix en la capital del pàdel per un cap de setmana.

Durant este passat cap de setmana, més de 170 jugadors de pàdel es reunien en les noves instal·lacions que Game4Padel té a Oliva Nova. El divendres vesprada i dissabte durant tot el dia es jugaven els partits de la fase de grups, on es podia observar un alt nivell de competició entre els participants.

Mentre que el diumenge es jugava el quadre final eliminatori, on les millors parelles de cadascuna de les categories s’emportarien el trofeu de campions.

En la categoria d’Or del ‘Torneig Oliva Nova Pàdel Pro’ destacaven quatre parelles. El dijous, una de la parella formada per Ezequiel Latorre i Guillermo Ponzoda es retirava per qüestions personals, mentre en el seu grup passava al quadre final com a primera parella, Juan Carlos Ramírez i Toni Pallares. Esta parella s’enfrontava en semifinals contra la parella
oriolana Joaquín Pérez i Aitor Sánchez.

Per l’altra part del quadre, els imbatibles, Jesús Morant i Javier  Millet, s’enfrontaven a la parella oriolana en la final, que es van tornar a portar el trofeu de campions en un 6-3/6-2 en un partit molt intens.

En segona categoria, a les 9:30 h del diumenge començaven els setzens de final. La parella beniganina formada per Danny Vidal i David Cuquerella anaven avançant fins a arribar a la final, que li enfrontaria amb la parella bellreguardina formada per Iván Català i Diego Català.

Torneig Padel Pro Oliva nova 2a categoria

Vidal i Cuquerella van aconseguir emportar-se el trofeu en un partit que va durar més de dos hores i quinze minuts sent el resultat 4-6/6-4/6-2.

Torneig Padel Pro Oliva nova 3a categoria

En tercera categoria, la parella formada per  David  Izquierdo i Xexa Bisquert aconseguien el títol de campions en un 6-2/6-2 enfront d’Aarón Marcilla i Pau Cuartero.

L’organització del ‘Torneig Oliva Nova Pàdel Pro’ estima que, més de 700 aficionats del pàdel han pogut visitar les instal·lacions d’Oliva Nova durant els dies del torneig.

Articles relacionats