12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Jairo Jaén, ciclista de Palma de Gandia, va ser el millor corredor de la Safor a Montbrio del Camp

El ciclista de Palma de Gandia Jairo Jaén va ser el millor corredor de La Safor en la primera carrera de la temporada en categoria cadet disputada aquest passat dissabte en Montbrio del Camp, Tarragona.

Jairo Jaen ciclista de Palma de Gandia 1Jaén va finalitzar en el lloc 64 a poc més de tres minuts del guanyador l’alacantí Héctor Álvarez. El palmenc en la seua primera carrera en aquesta nova categoria en la qual hi havia 200 ciclistes de tot l’arc mediterrani, ha aconseguit acabar entre els deu primers de cadets de primer any malgrat córrer només en aquesta carrera, ja que el seu equip no va acudir a la primera cita de l’any.

Quant al segon i últim ciclista de la comarca que va finalitzar la prova va ser Joan Vitòria d’Ador que va poder acabar en el lloc 106 a 8 minuts del vencedor.

Vitòria va ser l’únic ciclista de l’equip valler Retirem Amiant que va acabar els prop de 50 quilòmetres que constava la prova, la resta de companys com Richard García, Vicent Grau, i Pau Camarena no van poder finalitzar.

El tècnic del nou equip cadet, Eduardo Fraile Llacer va dir sobre aquest tema que “estem treballant perquè en les pròximes carreres vaja millorant la situació, ja que som un equip nou i molt jove i necessitem una mica de temps per a habituar-nos i poder ser més compettius“.

Articles relacionats