12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Ja poden obrir les discoteques i locals d’oci nocturn de Gandia

– La consellera, Ana Barceló, ha destacat la “gran faena de detecció precoç que realitza Salut Pública i que ha permés encapsular els brots i seguir la traçabilitat tant a Gandia com a Peníscola”

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha dictat una resolució de revocació de la mesura de suspensió temporal d’activitat en els locals de discoteques i bars d’oci nocturn de la ciutat de Gandia, que entrarà en vigor l’1 d’agost de 2020.

Aquesta decisió s’ha adoptat una vegada transcorregut el termini de 14 dies de la mesura excepcional establida mitjançant Resolució de 18 de juliol de 2020, ja que existia un increment de contagis especialment en franges d’edat joves i lligats al sector de l’oci nocturn. Ara la situació epidemiològica a la ciutat de Gandia ha millorat.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “segons els informes de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions, pot considerar-se que estem davant una etapa de control en relació amb la transmissió comunitària en el Departament de Salut de Gandia i que, per tant, la mesura excepcional de suspensió temporal de l’activitat dels locals de discoteques i bars d’oci nocturn de la ciutat de Gandia pot alçar-se extremant les mesures de prevenció enfront de la COVID-19″. Ana Barceló s’ha referit a la gran faena de detecció precoç de casos positius que s’està duent a terme des de Salut Pública i Assistència Sanitària “per a poder encapsular els brots i seguir la seua traçabilitat com ha succeït també a Peníscola”, on la situació epidemiològica s’ha aconseguit mantindre controlada.

Articles relacionats