21.6 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Ja hi ha nova climatizació al Teatre Serrano

– La sala A del Teatre Serrano ja compta amb sistema de climatització nou

• Els treballs han finalitzat i en les pròximes setmanes estarà enllestit el de la sala B i altres espais.

• S’estrena aquest dissabte amb la representació de MAREMAR, el darrer espectacle de la prestigiosa companyia Dagoll Dagom, que puja a l’escenari la paraula de Shakespeare i la música de Lluís Llach. S’espera repetir l’èxit d’aforament aconseguit amb l’actuació recent d’Albert Pla.

 El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat aquest matí la finalització dels treballs d’instal·lació del nou sistema de climatització a la sala A del Teatre Serrano. En les pròximes setmanes entrarà en funcionament també a la sala B i altres espais de l’edifici.
Després de molt temps d’espera i amb molts mals de caps al respecte, no podem més que alegrar-nos que ja siga una realitat. Gràcies, sobretot, a l’ajuda de 200.000 € de la Diputació de València, a través del seu pla SOM”.

Precisament, el nou sistema de climatització s’estrenarà el pròxim dissabte amb la representació d’una de les obres més importants de la temporada, MAREMAR, el darrer espectacle de Dagoll Dagom, una de les companyies teatrals més importants i amb més trajectòria internacional. “Maremar”, a més, combinarà a l’escenari del Serrano la paraula de Shakespeare amb la música del cantautor Lluís Llach. Serà a les 20 hores.

“Dur al Serrano aquesta qualitat en la programació és un dels objectius del departament de Cultura en aquesta nova etapa, en la qual apostem perquè Gandia tinga el teatre públic de primer nivell que es mereix”, ha conclòs.

Articles relacionats