22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Ja hi ha data per les primeres proves de les oposicions al cos de mestres de 2024 a la Comunitat Valenciana 

  • Educació avança la data de les proves dos setmanes respecte a l’últim procediment selectiu, se celebraran el 8 i 15 de juny
  • En total s’oferiran 1.865 places de mestres i es reservarà un 10 % a persones amb diversitat funcional

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha publicat este dimarts en la seua pàgina web les dates dels dos exercicis que formen part de la primera prova de les oposicions al cos de mestres de 2024 en la Comunitat Valenciana que seran respectivament el 8 de juny i el 15 de juny.

D’esta manera, s’avança el procés d’oposicions en dos setmanes respecte a l’últim procediment selectiu.

La directora general de Personal Docent, Sonia Sancho, va assistir este dilluns al sorteig dels 404 tribunals d’este procediment, el nomenament dels quals es publicarà al llarg d’esta setmana en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). Els criteris d’avaluació seran publicats en el portal web de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.

En este sentit, la directora general ha destacat que “constituir 404 tribunals implica que la ràtio tribunal/opositor serà la més baixa de les fins ara establides, la qual cosa facilitarà i agilitzarà el treball”.

“S’ha avançat el procediment respecte a altres anys per a afavorir l’organització dels centres educatius de cara a l’inici de curs escolar i per a facilitar la conciliació familiar i laboral dels docents” ha afegit la directora general.

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació oferirà un total de 1.865 places de mestres en les oposicions de 2024. Del total de places es reservarà un 10 % per a persones amb diversitat funcional (186 places), i per especialitats s’oferiran 548 places per a Infantil; 177 per a Anglés; 12 per a Educació Física; 41 per a Música; 188 per a Audició i Llenguatge, 382 per a Pedagogia Terapèutica i 517 per a Primària.

Articles relacionats