18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Ja està enllestida la nova temporada de Ciclocròs

El challenge de la Comunitat Valenciana de Ciclocròs ja es troba en marxa després de l’última reunió celebrada aquest passat dijous a València. Aquesta nova competició s’iniciarà el dia 14 d’octubre a Picassent i acabarà el dia 30 de desembre a Cervera del Maestrat.

En aquests moments hi ha 15 proves designades, però existeixen altres tres seus que falten per concretar. Novament, la comarca de la Safor es queda sense cap carrera a pesar que hi ha molts corredors que practiquen aquesta disciplina.

Les proves més pròximes seran les de Beniarbeig, Xàtiva, Aiacor i Ènova. La resta ja estan més allunyades.

Els organitzadors també han aprovat que a partir d’enguany el calendari s’inicie per aquestes dates per a poder acabar amb normalitat les diferents challenges de carretera tant en escoles, cadets, juvenils i sub 23. I tindre suficient temps per a canviar de modalitat.

Com novetat enguany la Federació Valenciana de Ciclisme posarà 40 tanques inclinades en la zona de meta, l’arc d’eixida, els mallots de líders i la configuració de les inscripcions. Les inscripcions suposaran 13 euros per a cada corredor i podran inscriure’s el mateix dia de la carrera amb un suplement de 10 euros.

Articles relacionats