17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Iván Gomar, malgrat que va haver de parar, va aconseguir ser tercer al ciclocròs d’Alginet

Els ciclistes de la Safor Iván Gomar i Joan Fraile Llacer continuen comandant la classificació general de la challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana després de la prova celebrada aquest passat diumenge a Alginet.

Joan Fraile acabe seté en categoria absoluta encara que en sub-23 va poder ser segon, a pocs segons abans del primer classificat. Al valler no li queden més oportunitats i en la pròxima carrera ha de véncer. En dones la seua germana Lídia va poder ser quarta en la mateixa categoria.

En categoria júnior, el fontí Iván Gomar va finalitzar tercer després de perdre molt de temps per culpa de les sabatilles, que van obligar a Gomar a parar per canviar-les, al final encara va poder remuntar i pujar al podi encara que en la pròxima carrera també haurà de buscar el triomf. En aquesta mateixa prova, Marc Mestre acabaria cinqué mentre que Jordi Fournies va poder ser seté.

La categoria de cadet es va saldar amb el dotzé lloc de Jairo Jaén mentre que Vicent Grau va ser 21, Aitor Arlandis 23, Xavi Mestre 24 i Joan Corbi 27.

D’altra banda en l’apartat de dones Aitana Calabuig va acabar en el lloc 4 i Laia Canet en el 5.

Les proves d’escoles es va saldar amb el triomf de Carla Bañuls en infantils mentre que la seua companya Paula Esteban finalitza huitena, els xics Marc Iborra va ser 19 i Jorge Flores 25.

Entre els alevins, Alejandro Seguí va ser huité seguit de Sergi Margarit 14, Andreu Sansaloni 22, Iker Arlandis 52 i Irene Flores la tercera de xiques.
Finalment en principiants, Cristian Vercher acabe 13 i Gerard Pastor 25.

Jairo Jaén obté la segona posició en la prova de Ceutí

Ciclocros Ceuti
En la jornada del dissabte, Jairo Jaén va córrer en el circuit murcià de ciclocròs a Ceutí on va acabar en la segona posició en categoria cadet. Aquest és el primer podi que aconsegueix l’equip valler de l’Amiant en la present temporada.

Articles relacionats