16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Ivan Gomar lluitarà pel triomf a la prova de ciclocròs de Pontevedra

– Pontevedra obri la temporada de ciclocròs on Ivan Gomar parteix com a favorit en la categoria júnior, també participaran, Joan Fraile Llacer en sub-23, Marc Mestre i Alejandra Puente 

– Aquest dissabte en la capital gallega de Pontevedra s’inicia oficialment la temporada de ciclocròs amb la disputa de la primera prova de la Copa d’Espanya on hi haurà un bon nombre de corredors de la comarca.

Sens dubte un dels majors favorits al triomf en la categoria júnior serà el ciclista de la Font, Iván Gomar que després de romandre en el dic sec en el 2020 per una caiguda intentarà donar al màxim enguany amb il·lusions renovades.

Precisament el ciclista de la Font té molt bons records de Pontevedra, ja que en la temporada del 2019 es va proclamar allí campió d’Espanya cadet.

En la capital gallega també participarà el valler Joan Fraile Llacer en sub-23, Marc Mestre i Alejandra Puente en categoria júnior tots ells representant a l’equip patrocinat per l’empresa gandiana de vending –Teika-.

Sansaloni participa a l’última prova d’escoles d’Espanya a Granada

En la modalitat de ruta, el valler Andreu Sansaloni participarà aquest dissabte a Granada en l’última prova d’escoles que se celebra a Espanya i que serà valedora per al circuit andalús de carretera.

La prova servirà per a comprovar com es troben els ciclistes d’altres comunitats, ja que congregaran a participants de Castella-la Manxa, Extremadura i la mateixa Andalusia.

Ainara Albert dona el salt al món professional

D’altra banda la ciclista de Picasent, Ainara Albert,  amb tan sols 18 anys militarà l’any vinent en l’equip professional Isolmant d’Itàlia després de l’acord arribat pels seus representants María Benimeli i Stefano Garzelli.

Novament l’exciclista italià acaba de fer una altra operació beneficiosa per al ciclisme nacional al col·locar a una “babyboom” en el món professional i màximament compartint entrenaments amb l’actual campiona d’Europa, Martina Fidanza.

Articles relacionats