17.7 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Iván Gomar es proclama campió júnior de la Copa d’Espanya de ciclocròs

 

 

– Iván Gomar va finalitzar en la segona posició de l’última prova puntuable celebrada a la ciutat conquesa de Tarancón i va ser suficient per a ser campió de la Copa d’Espanya de ciclocròs.

– Iván Gomar va eixir convençut que encara podia ser campió matemàticament i d’aquesta manera va aprofitar el seu bon moment de forma per a deixar fora de combat al seu company Raúl Mira.

L’equip Teika va tornar a fer un altre recital i va aconseguir un triplet més. L’esquadra valenciana tenia totes amb si per a emportar-se el triomf de la general amb fins a tres corredors amb opcions: Raúl Mira, Iván Gomar i Pablo Calvo.

Ciclocros Copa dEspanya

L’última volta va ser d’infart amb Pau Martí i Iván Gomar disputant-se la victòria que finalment va ser per a Pau Martí, seguit d’Iván Gomar a tan sols set segons, qui amb aquest resultat i el quart lloc de Raúl Mira, es feia amb la general de la prova. Tercer va ser el campió valencià Pablo Calvo.

A més destacar les bones sensacions i resultats obtinguts amb l’onze lloc de Jordi Fournies i el quinzé de Marc Mestre.

Gomar es mostrava exultant per resultat i va assenyalar que, “ho tenia complicat i més en el ciclocròs on una avaria et pot deixar fora de carrera, però les coses han eixit perfectes i véncer en aquesta copa d’Espanya que s’havia complicat després de la participació en l’europeu. Gaudir de la victòria i a pensar en el campionat d’Espanya que se celebrarà pròximament en Xàtiva”.

En categoria cadet, un altre membre de l’equip Teika, David Ivars, es va emportar la victòria. El valencià va véncer amb comoditat per davant de Tomás Pombo i Iván Vizcaino i es corona com a campió del certamen.

LLIGA DE PISTA

Quant a la tercera prova puntuable per a la Lliga de Pista de la Comunitat Valenciana celebrada dissabte passat en el velòdrom municipal d’Onda, l’únic corredor de la Safor inscrit, Andreu Sansaloni acabe en la primera prova d’Escratx en el huité lloc mentre que la segona carrera de puntuació després de 16 voltes el valler va remuntar fins al quart lloc en categoria aleví.

Pista Lliga
Lliga Pista prova a Onda (Castelló)

Gràcies a les ordres i a la posada a punt de la bicicleta per part del Team Manager de l’equip Manuela FundaciónJuan Ortega, el valler va poder redreçar la jornada i acabar millor del que s’esperava.

Articles relacionats