11.3 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Iván Gomar dona la cara en la prova ciclista de Sant Vicent del Raspeig

El fontí Iván Gomar va finalitzar en la sisena posició de la carrera disputada aquest passat dissabte a Sant Vicent del Raspeig puntuable per a la challenge en categoria júnior de la Comunitat Valenciana.

Gomar va arrancar des de darrere per a caçar als set escapats que li portaven dos minuts d’avantatge, al final es va arribar d’aquesta manera a l’esprint al costat del seu company Raúl Llacer aconseguint una bona sisena plaça que li val per a ocupar aquesta mateixa plaça en la general, l’altre saforenc participant Marc Mestre acabaria en el lloc 23 dins de l’escamot.

A més cal destacar que l’equip de Gomar i Mestre –Teika Gsport Sanchís– va primer de la general a més Raúl Llacer és primer, també el moixentí Pau Martí és primer de la muntanya i el barxer Cristian Aliaga també del mateix equip va líder en les metes volants.

D’altra banda el gandià Pascual Orengo es va proclamar campió d’Espanya de veterans de més de 60 anys després de la carrera disputada aquest passat dissabte a Valladolid.

Articles relacionats