17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Iván Gomar, ciclista de la Font d’En Carrós, es corona en la prova internacional d’Igorre la catedral del ciclocròs

  • El ciclisme valencià trenca el domini basc en ciclocròs i a més en el seu territori

Iván Gomar va obtindre la seua primera gran victòria com a ciclista després de véncer diumenge passat en la prova internacional d’Igorre -catedral del ciclocròs nacional- puntuable per al rànquing mundial UCI en la categoria cadet.

El de la Font que va eixir retardat perquè a penes tenia punts va remuntar ràpidament fins a col·locar-se al costat dels seus companys Pablo Calvo i Raul Mira fins a veure’s amb forces i escapar-se dels seus rivals fins a arribar a la meta on aconseguiria quasi mig minut sobre el pupil de Stefano Garzelli, Pablo Calvo.

En la jornada del dissabte, Gomar també va realitzar una gran carrera en Ametzaga, també de caràcter internacional i que va finalitzar en segona posició per darrere del seu company de la Federació Valenciana, Raul Mira. Cal destacar la desena posició de Marc Mestre de Beniarjó.

Aquests circuits llargs i enfangats són molt diferents dels que es disputen en la Comunitat Valenciana, però que aquesta ocasió en la categoria cadet els tres millors estan sent els ciclistes valencians que han trencat el domini basc durant la present temporada.

 

Articles relacionats