12.9 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Irene Flores es va quedar amb la mel al llavis en la prova de ciclocròs de Carlet

La ciclista d’Almoines, Irene Flores, es va quedar a les portes d’aconseguir el lideratge en el challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs en la categoria infantil després de la prova celebrada diumenge passat a Carlet on acabe segona.

Flores va estar comandant la categoria femenina durant tota la carrera fins que Sara Calatrava la va passar en els últims moments després de romandre tota la prova a roda. No obstant això, la saforenca va pujar al podi com a segona classificada.

Altres resultats de la jornada van ser, Sergi Margarit acabe sisé mentre que Alejandro Seguí va ser desé, Andreu Sansaloni 28 i Iker Arlandis 44 en la categoria infantil.

Cristian Vercher va ser l’únic saforenc, en la categoria d’alevins, que va aconseguir acabar en el lloc 42 mentre que en principiants, Sergi Esteban va ser 18, Nasio Grau 22 i Miguel Bosch 30. Quant a les promeses, Albert Galbis va finalitzar en el sisé lloc.

En la categoria elit més sub 23, Raúl Mira va ser el gran dominador de la carrera i va véncer còmodament mentre que Jordi Fournies acabe quart, Joan Fraile Llacer va ser seté, mentre que la seua germana Lídia Fraile Llacer acaba en els boxs.

Articles relacionats