Inici Campanya 10N a la Nit d’Ànimes a Gandia

Anit Gandia bullia per tots costats amb la celebració de la Nit d’Ànimes i per l’inici de la campanya d’eleccions generals del 10N.

Al carrer van celebrar la pegada de càrtels els Socialistes de Gandia i amb molt de múscul, la quantitat de gent que va anar a l’inici de campanya marca el bon moment que travessa el partit a Gandia, i així que a les xarxes socials del partit es podia llegir: «seguim posant cadires davant de la gran resposta. Aquesta és la força del PSOE a Gandia. Ara sí. Pedro Sánchez president!»

Compromís també va deixar clar la seua aposta, Alicia Izquierdo, regidora de l’Ajuntament de Gandia i candidata per les pròximes eleccions, encapçala la festa acompanyada per Josep Alandete, i una gran multitud de companys i companyes, les seues declaracions aposten pel diàleg i l’acord, «Perquè la política valenta és aquella que aposta pel diàleg i l’acord, per posar a un costat les mateixes sigles en benefici de tots i totes. Perquè acordar és la Política Útil, el 10N vota Més Compromís»

El partit Popular va insistir: «nosaltres estem preparats per a guanyar, governar i transformar»

Et Pot Interessar