19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Infermeria de l’Hospital de Gandia edita una guia amb més de 30 procediments de treball

 

• El llibre recopila els processos més utilitzats en planta, accessos venosos, cirurgia, cardiologia, pneumologia o urologia, entre altres

Infermeria de l’Hospital Universitari Francesc de Borja de Gandia ha recollit en un llibre 34 procediments de treball que ha repartit entre el personal del centre.

Es tracta d’una eina per a facilitar les tasques diàries de les infermeres, que compten així amb una referència per escrit per a consultar els processos més utilitzats, consensuats pels professionals sanitaris experts en cada matèria.

La publicació recull així els passos a seguir en processos de diferents àmbits: hospitalització, accessos venosos, digestiu i cirurgia, cardiologia, nefrologia i urologia, i pneumologia, entre altres.

“Els objectius d’aquesta guia són proporcionar un marc per a una atenció de qualitat mitjançant el lideratge clínic, facilitar el treball en equip, orientar, fomentar la presa de decisions informades i evitar la variabilitat d’actuacions en fer-ho amb un suport sustentat en l’evidència científica”, explica el director d’Infermeria de l’Hospital de Gandia, Jesús Ribes.

El director ha agraït als autors de la guia i als supervisors “la seua gran implicació en el manteniment de la qualitat de les cures en elaborar aquest document tan valuós per a aquelles persones que treballen o comencen a treballar, generant una seguretat tant en el pacient com en el mateix professional en poder consultar en un format àgil els dubtes que se li plantegen”.

Els principals autors d’aquests procediments són Snezhana Georgieva Yordanova, Lorena Borrás, Jose Luis Tato, Inés Fagúndez, Belén Coloma, María Monfort, Enrique Ripoll, Virgínia Camarena, Maria Asunción Fuster, Paula Martínez i José Ramón Lorente.

230111 Procedimientos Enfermeria2

Articles relacionats