Els infantils del CC El garbí inicien la temporada amb set medalles

El Club de Córrer el Garbí inicia la temporada en les primeres competicions, en aquest cas provincials. Més de 70 atletes de les diferents categories es van desplaçar al Turia, Sueca i Gandia en tres cites que van estar clarament marcades pel fred.
El matí de dissabte en les pistes del Túria a València va estar banyada d’or amb la medalla de Gabriela Laporta en salt amb perxa amb una marca de 2,60. Esta prova es va realitzar de vesprada a Sueca, encara que pertanyia a la categoria de cadet del matí.
Destaquen les 7 medalles obtingudes pels infantils en l’Estadi de Sueca, dos ors, dues plates i tres bronzes amb els següents resultats: Paulina Marrahí or en 60 metres llisos amb un temps de 8:66, Xavi Martínez (a la imatge) plata en 2.000 amb un temps de 07:16:13, Pablo Ruiz aconsegueix bronze en salt de longitud amb una marca de 4:36, Inés Martínez en la mateixa prova aconsegueix medalla de plata amb un salt de 4,14 i a més aconsegueix bronze en la prova dels 1.000 metres llisos amb un temps de 03:45:42, i Iker Canet bronze en eixa mateixa prova amb un temps de 03:27:00 i plata en perxa amb una marca de 2,00 metres.
Els atletes de categoria aleví també van deixar la seua petjada a Gandia amb diverses medalles, entre elles Daniel Jiménez, qui va aconseguir bronze en 2.000 marxa amb 14:04 minuts, Jaume Estruch plata en llançament de pes amb 7,56, i Carla Rosillo va ser plata en salt d’altura amb una marca d’1,05 metres.

Et Pot Interessar