27.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Incendi d’una vivenda habitada a la Platja de Miramar

 

– Al voltant de les 5.30 hores d’ahir s’ha produït un incendi en un edifici de dues plantes habitat de la platja de Miramar

La ràpida actuació de la policia local de Miramar al costat de la col·laboració i suport de la policia local de Bellreguard, ha permés que l’incendi se salvara amb dues persones ferides lleus, les quals van quedar atrapades a l’interior de l’habitatge i han sigut trasllades a l’hospital Comarcal Francesc de Borja per insuficiència respiratòria i alguna cremada.

FMCX2q9XEAYwYXj

També un altre veí del mateix replà, i únic resident a l’hivern al costat del matrimoni, va ser desallotjat per precaució. A l’arribada dels bombers tant l’home com la dona de l’habitatge afectat, es trobaven fora de perill en l’exterior
de l’habitatge, després de la labor dels policies amb diversos intents per sufocar part de l’incendi servint-se d’extintors i poals d’aigua, van aconseguir introduir-se dues d’ells a l’interior de l’habitatge i traure al matrimoni, els quals es trobaven acollits en un balcó sense eixida en estar la porta d’accés envoltada per flames propagant-se les flames cap a l’interior i el balcó.

Incendi Platja Miramar

L’incendi va ser atés per dotacions de bombers de Gandia i d’Oliva, una vegada sufocat van verificar l’habitatge, el qual ha quedat calcinat.

Pel que sembla el foc es va originar en el saló al costat de la porta d’accés de l’habitatge, prenent ràpidament els mobles.

Els agents de la Policia Local han sigut atesos també en el centre de salut de Bellreguard a causa de la inhalació trobant-se fora de perill.

 

 

 

Articles relacionats