Dos incendis destrossen en poques hores dues empreses a l’Alqueria de la Comtessa i Palmera

Foto: Consorci de Bombers de València.

Un incendi ha calcinat en la matinada d’aquest dimarts una empresa de patinets elèctrics i afectat de forma lleu altres dos a l’Alqueria de la Comtessa (sinistre al qual correponen le dues imatges), segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers. És el segon incendi a una nau industrial de la Safor que es registra en poques hores, després que dilluns per la vesprada altre foc haja destrossat una fusteria metàl·lica a Palmera. 

El foc de l’Alqueria s’ha iniciat per causes que es desconeixen cap a les 00.00 hores en aquesta empresa de patinets elèctrics. Les flames han calcinat les tres naus de la indústria i han afectat de forma lleu una empresa contigua de materials de construcció. Així mateix, un basar xinés s’ha vist afectat lleument.

Fins al lloc de l’incendi s’han mobilitzat un total de 22 efectius dels parcs d’Oliva, Torrent, Ontinyent i Gandia, segons les mateixes fonts.

Pel que fa a l’incendi de la nau industrial de Palmera, es baralla la hipòtesi que una espurna haja pogut causar el foc. La nau acollia una atracció de fira per a la seua reparació, i els danys materials han estat importants. 

Et Pot Interessar