24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Incendi de 6 cotxes en un solar de Gandia

– La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació d’un incendi que es produïa anit en un solar situat al carrer Xeresa de Gandia

L’incendi ha afectat 6 vehicles que es trobaven estacionats en un solar situat al carrer Xeresa utilitzat com a aparcament.

Encara no s’han dictaminat les causes del foc, el cas està obert i no es desestima cap causa, de què siga fortuït o provocat.

Pel que sembla, l’incendi començava en una furgoneta que resultava calcinada, i en l’interior de la qual presumptament dormia una persona indigent. Les flames es propagaven ràpidament als vehicles al voltant de la furgoneta.

La Policia Nacional ha informat als propietaris dels vehicles afectats que poden presentar denuncia pels fets ocorreguts.

Des de Radio Gandia SER s’ha assenyalat que “Almenys una persona, que assegura ser testimoniatge de l’ocorregut, ha indicat a Radi Gandia SER la possibilitat que en aquests fets haja implicat un tercer, que la Policia Nacional podria estar ja buscant. En qualsevol cas, aquest individu presumptament podria haver provocat el foc amb ajuda d’un accelerant, com la gasolina o similar, que hauria llançat sobre la furgoneta ocupada pel possible indigent”.

Articles relacionats