12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Incendi a l’Hotel Rural Bonestar a la Llacuna

 

– Aquesta matinada, al voltant de les 03.00 h s’ha calat foc en un dels motors que generen electricitat a l’Hotel Rural Bonestar a La Llacuna

El foc s’ha iniciat, segons les primeres investigacions, per una obstrucció en una de les ximeneres d’eixida de fums, la qual cosa ha ocasionat que el motor prenguera aconseguint al segon motor que estava situat en el lateral.

La ràpida intervenció dels veïns i de l’agent de la policia local que s’ha desplaçat fins al lloc i amb ajuda de diversos extintors i de les mànegues d’aigua dels xalets confrontants, han evitat que l’incendi fora de major magnitud.

A l’arribada del Cos de Bombers al lloc han refrescat la zona afectada i han felicitat l’agent per la seua ràpida i efectiva actuació.

La ràpida actuació ha fet que no hàgem de lamentar una catàstrofe, ja que el fort vent haguera fet quasi impossible l’extinció, al lloc dels fets es disposa d’una gran arbreda de pins autòctons d’un gran valor ecològic i mig ambiental.

Des de l’Ajuntament s’ha assenyalat “Volem expressar el nostre suport a la propietat de l’establiment, per a una ràpida recuperació de la normalitat perquè visitants i veïns puguem tornar a gaudir, tant del seu meravellós hostalatge com de la seua restauració, en un entorn tan meravellós en el qual està situat com és La Llacuna a Vilallonga”.

Articles relacionats