18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Inauguració de l’xposició del XLI concurs Nacional de Fotografia de la Setmana Santa de Gandia

 La Junta Major de Germanors de Setmana Santa de Gandia inaugura aquest dissabte a les 18 h l’exposició del XLI Concurs Nacional de Fotografia que tindrà lloc a la Casa de la Marquesa de la nostra ciutat.

Aquest concurs, que se celebra anualment, cerca capturar la bellesa i l’emoció de la Setmana Santa de Gandia a través de la lent dels fotògrafs de tota Espanya.

Enguany, el concurs va rebre una gran quantitat d’inscripcions, la qual cosa demostra l’interés que existeix per part dels fotògrafs de tots els racons d’Espanya i de fora d’ella tant a preservar i compartir la tradició de la Setmana Santa com a participar en el concurs de temàtica lliure.

El primer premi del Premi “Setmana Santa” de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia, va ser atorgat a José Antonio Grueso Perogil, de Còrdova, per la seua obra “Procesión”. El segon premi va ser atorgat a José Ramón Luna de la Ossa, de Tarancón (Conca), per la seua obra “Encuentro”.

A més, el primer premi a la millor fotografia que conté imatges de la Setmana Santa de Gandia va ser atorgat a Luis Muñoz Vidal, de Gandia (València), per la seua obra “Barri”. El segon premi va ser atorgat a Carlos Navarro Corbera, de Castelló de Ribera (València), per la seua obra “Caputxins 1”.

En el tema lliure, el primer premi, el Premi “Ciutat de Gandia” de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Gandia, va ser atorgat a Francisco Poyato Pastor, de Castelló de la Plana (Castelló), per la seua obra “El mur invisible 5”. El segon premi va ser atorgat a Javier Arcenillas, d’Alcobendas (Madrid), per la seua obra “Hong Kong”.

L’exposició de les obres guanyadores, així com una recopilació de les obres presentades al *XLI Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa de Gandia, s’inaugurarà aquest dissabte, 4 de febrer, a la Casa de la Marquesa i estarà oberta al públic fins al 17 de febrer.

La Junta Major de Germanors de Setmana Santa de Gandia agraeix a tots els participants pel seu entusiasme i el seu talent, i desitja que l’exposició siga un èxit i una font d’inspiració per a la comunitat.

Així mateix, l’est divendres a les 20 h a la sala B de la Casa de la Marquesa de Gandia tindrà lloc una tertúlia – col·loqui dirigida al públic en general, i a fotògrafs en particular, en la qual participaren els membres del jurat John Steel i Eva Mañez i que tindrà com a objectiu diversos aspectes fotogràfics.

Articles relacionats