Important operació policial contra el tràfic de drogues a la Safor

– La Policia Nacional deté a tretze persones en una operació contra el tràfic de drogues

• Els individus formaven part d’una organització que es dedicava a l’adquisició de substàncies estupefaents i la seua posterior distribució a menuda i mitjana escala

• S’han confiscat 1.865 grams de cocaïna, 603 grams de marihuana i 47.515 euros en metàl·lic

• Els agents van realitzar diversos registres en diferents habitatges situats a la comarca de la Safor.

Agents de la Policia Nacional han detingut en diverses localitats de la comarca de la Safor de València a tretze persones, quatre dones, una d’origen colombià, i nou homes d’origen espanyol, d’entre 31 i 50 anys, com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

Els agents van iniciar la investigació després de conéixer que un individu adquiria importants quantitats de droga per a posteriorment distribuir-la a través dels col·laboradors amb els quals comptava l’organització. El capitost del grup, a través d’aquestes persones, comercialitzava amb les substàncies estupefaents per diverses localitats de València.

Durant, el desenvolupament de l’operació, a la qual s’ha anomenat Oasi, es va identificar a la resta dels participants i van esbrinar en quina escala es trobaven cadascun d’ells. Cadascun dels membres de l’organització operava en diferents localitats de la Safor, on tenia fixada la seua residència.

Davant tals indicis, els investigadors van realitzar diferents registres en diversos habitatges en la qual es van intervindre 1.865,52 grams del que sembla cocaïna, 603,7 grams de marihuana, 47.515 euros en efectiu, cinc telèfons mòbils, dues targetes SIM, un patinet elèctric, un ordinador de taula, dos vehicles, diversos rotllos de fleix, diverses retallades de plàstics i quatre bitllets de 50 euros amb la inscripció “this is not legal”.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van detindre a tretze persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública i pertinença a grup organitzat. De les persones detingudes, set d’elles tenien antecedents policials, i sis han ingressat a la presó.

Et Pot Interessar