9.4 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

Iker Bonillo preseleccionat per als Campionants d’Europa de pista

El ciclista de Silla Iker Bonillo ha sigut preseleccionat per al grup d’alta competició que representarà a Espanya en els pròxims campionats d’Europa de pista en categoria professional que se celebraran a la ciutat suïssa de Grenchen del 5 al 9 d’octubre.

Precisament és de les poques ocasions que un corredor júnior dispute possiblement els campionats en categoria professional, ja que la seua recent actuació en els campionats del món júnior en pista, on va aconseguir el sisé lloc, li ha valgut per aquesta oportunitat.

La preselecció comptarà amb els 10 millors ciclistes espanyols i començarà el pròxim 28 d’octubre en el velòdrom Luis Puig de València.

CONTERO I SANSALONI EN PISTA

Durant la mateixa jornada del dimecres on estaran els millors pistards nacionals, la Federació Valenciana aprofita aquesta oportunitat per a realitzar la jornada de portes obertes on els ciclistes de la comarca Andreu Sansaloni i Andrea Contero seran els únics de La Safor que tenen pensat realitzar la temporada de pista i que es troben inscrits.

Els prestigiosos entrenadors europeus aconsellen de la necessitat en període hivernal de realitzar sessions de pista per a millorar la correcta col·locació en escamot, com a l’hora de traçar les corbes o per descomptat en els esprints on els millors esprinters del món ixen d’aquesta modalitat.

Precisament enguany, el corredor castellonenc Sergio Serrano ha sigut el més llorejat no sols a la Comunitat Valenciana sinó d’Espanya en categoria cadet on ha guanyat una infinitat de carreres al esprint gràcies a la velocitat que ha aconseguit en la pista on és l’actual campió d’Espanya.

Articles relacionats