18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

III CONCURS DE POSTALS 2023 “HOMENATGE DE LES XIQUETES I XIQUETS DE GANDIA ALS IAIOS I IAIES 2023”

L’Àrea d’Infància de l’Ajuntament de Gandia, a proposta de l’òrgan de participació infantil el Consell de la Infància, convoca el III Concurs de Postals “Homenatge de les xiquetes i xiquets de Gandia als iaios i iaies 2023”.

El contacte intergeneracional afavoreix que el públic infantil valore la gent gran com a font de saviesa i experiència, a més de millorar les seues habilitats socials, especialment la empatia i la tolerància.

cartell 3

És per això, que aquest Concurs suposa una oportunitat per a l’alumnat de 5è i 6è de Primària de Gandia perquè puga expressar i manifestar tota la seua estima cap a la gent gran, a través de la creació d’una postal en la que s’incloga un dibuix per a la portada i text a l’interior iniciant de la següent manera: “El que més m’agrada dels meus iaios és…”

La regidora delegada en matèria d’infància, ha destacat que aquesta acció proposada pel II Consell de la Infància corresponent al curs 2019-2020 sempre ha tingut molt bona acollida, arribant a més de 500 treballs en la primera edició i més de 700 en la segona edició, per tant, l’actual Consell de la Infància va considerar donar-li continuïtat a la proposta dels anteriors Consellers i Conselleres.

Els participants podran enviar les seues creacions al correu electrònic infancia@gandia.org fins el 27 de gener de 2023.

Els premiats i premiades rebran un lot escolar que serà lliurat divendres 10 de febrer de 2023.

Les bases del Concurs es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Gandia o sol·licitant-les en el correu infancia@gandia.org

Articles relacionats