25.7 C
Gandia
Divendres, 17 maig, 2024

II Subhasta Literària d’Àmbit Solidari

S’acosta una nova celebració de la II Subhasta Literària d’àmbit solidari que es realitzarà de manera virtual el pròxim 15, 16 i 17 de desembre. Organitzada per l’associació Gaudim (col·lectiu que treballa l’oci inclusiu amb persones amb diversitat funcional a la Safor) i col·labora Saforíssims (l’associació d’Escriptores i d’Escriptors de la Safor).

Els beneficis d’aquesta subhasta, íntegrament, aniran destinats a cobrir les despeses del club d’oci de l’associació, què, cada cap de setmana, nodreix d’un ventall d’activitats socioculturals a les persones amb diversitat funcional.

Què se subhasta?

Més d’una vintena de quadres signats pels seus autors amb les poesies més representatives de la seua obra, poemes de Joan Andreu, Lourdes Boïgues, Ferran Bretó, Isabel Canet, Juli Capilla, Llorenç Cirujeda, Pere Císcar, Mercé Climent, Esther Climent, Joan Deusa, Maria Josep Escrivà, José Figueres, Sico Fons, Rafa Gomar, Marc Granell, Àngels Gregori, Anabel Llopis, Vicent Lloret, Vicenta Llorca i Joan Iborra, Verónica Pérez, Josep Piera, Josep Lluís Roig, Maria Rosa Sabater i Encarna Sant-Celoni.

A més, aquest any portem com a novetat la incorporació de grups de música en valencià com, per exemple, El Diluvi, Carles Pastor i ZOO. Tres generacions d’escriptors i d’escriptores fent literatura en la seua llengua pròpia.

La subhasta

El 15, 16 i 17 de desembre, es podrà participar des de l’enllaç: www.ebay.es que us facilitarem a les pàgines oficials de l’Associació Gaudim i Saforíssims SL a les diverses xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram.

Subhasta solidaria 1

Aquesta vegada, adquirint cultura, pots fer que moltes persones tinguem accés a un oci digne i de qualitat. No t’ho penses massa: COL-LABORA!

Articles relacionats