23.3 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

II Carnestoltes Multiculturals de Gandia

• El dissabte 7 de març, de 17 a 19 h, hi haurà una desfilada des de la plaça Espanya fins a la plaça El·líptica, amb la participació de 18 comparses, amb batucades, xirigotes… Qualsevol persona que vaja disfressada hi pot participar.

• La festa continuarà a la Plaça El·líptica fins a la mitjanit, amb la tercera edició del festival “Entre murgues, xirigotes i comparses”. Hi participaran: Murga Lunátika (València), Murgandia Murga (Gandia), Chirigota de Madrid, Comparsa de Madrid, Chirigota los Robinsones de la isla (Cartagena) i Chirigota de Torrevieja.

• Està organitzat per les associacions interculturals de la ciutat: MurgandiaJuventudes Bolivianas i Unidos por la Samba, amb el suport dels departaments de Cultura, Participació Ciutadana i Multiculturalitat de l’Ajuntament de Gandia.

II Carnestoles GandiaEl regidor delegat de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, acompanyat de l’edil delegada de Multiculturalitat, Liduvina Gil, la representant de MurgandiaCarmen Wambach, i Germán Sánchez Torres, de Juventudes Bolivianas, ha presentat aquest matí el II Carnestoltes de Gandia, que se celebrarà el pròxim dissabte 7 de març, organitzat per tres associacions interculturals de la ciutat: MurgandiaJuventudes Bolivianas i Unidos por la Samba, amb el suport dels departaments de Cultura i Multiculturalitat de l’Ajuntament de Gandia.

“El Carnestoltes començarà a les 17 hores des de Plaça Espanya i discorrerà fins a la Plaça El·líptica. Amb 18 comparses, batucada, xirigotes… Tot el qui vulga participar en la cavalcada podrà fer-ho sempre que hi vaja disfressat”, ha explicat González.

“Tota la comunitat boliviana està molt agraïda a la col·laboració i el suport de l’Ajuntament. Hem preparat comparses amb danses populars del nostre país”, ha assegurat Sánchez.
“Convidem la ciutadania a participar i compartir amb nosaltres la festa, un espectacle molt colorit que farà gaudir grans i menuts”, ha expressat Wambach.
La festa continuarà a la Plaça El·líptica a partir de les 19 hores amb la tercera edició d’“Entre murgues, xirigotes i comparses”. Hi participaran Murga Lunátika (València), Murgandia Murga (Gandia), Chirigota de Madrid, Comparsa de Madrid, Chirigota los Robinsones de la isla (Cartagena) i Chirigota de Torrevieja.

“Agraïm les associacions participants que permeten veure la multiculturalitat i demostrar la riquesa i la diversitat del nostre teixit associatiu”, ha conclòs Gil.

Articles relacionats