12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

I Jornada d’Hípica a Gandia

  • Es celebrarà el proper dissabte 30 d’abril, de 17:00 h a les 19:00 h al Pàrquing del Parc Comercial Myo (en concret, enfront del FroggyPark).

  • L’objectiu d’aquesta jornada és formar i promocionar l’equitació per a presentar-la des d’una òptica esportiva i no tan sols com un hobby”, ha declarat Lydia Morant, regidora d’Esports.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per David Escrivà, entrenador del Club d’Hípica la Safor, ha presentat aquest matí la I Jornada d’Hípica, que es celebrarà a la ciutat de Gandia el proper dissabte 30 d’abril de 17:00 fins a les 19:00h al Pàrquing del Parc Comercial Myo (en concret, enfront del FroggyPark).

L’objectiu d’aquesta jornada és formar i promocionar l’equitació per a presentar-la des d’una òptica esportiva i no tan sols com un hobby”, ha afirmat Morant. Per tal d’aconseguir-ho, s’ha guarnit d’una programació plural, oberta i gratuïta per a tots els públics.

El programa començarà amb un taller per a presentar l’alumnat de la cantera i, posteriorment, que conten les seues vivències i situacions personals. Seguidament, s’hi procedirà amb una exhibició de Doma Clàssica, una demostració d’Alta Escola i un Volteig.

Cartel Jornada Hipica Gandia

Escrivà ha mostrat la seua voluntat per a que la gent s’aprope “per a conèixer l’evolució de l’equitació: des de la iniciació en els xiquets i les xiquetes fins a la competició, en aquest cas, a mode de demostració”.

Articles relacionats