23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents

Huit, han segut els membres detinguts en Gandia d’una família per tenir quatre punts de venda de droga.

Agents de la Policia Nacional pertanyents a la Comissaria de Gandia han detingut a la capital de la Safor a huit membres d’una mateixa família, quatre homes i quatre dones entre 19 i 39 anys d’edat, com autors dels delictes de pertinència a un grup criminal i contra la salut pública per disposar de quatre punts de venda de substàncies estupefaents a Gandia.

El agents han realitzat quatre registres domiciliaris on han trobat 90 grams de cors de marihuana, més de 1200 euros, un pes de precisió i un revòlver detonador.

Les investigacions es van iniciar arrel de diverses queixes veïnals rebudes des d’un barri de Gandia, en les que informaven del “creixent clima d’inseguretat i alarma que estaven creant diversos membres d’una mateixa família, ja que estarien distribuint variades substàncies estupefaents des dels seus domicilis, tots ells ubicats al mateix edifici ,al que s’apropaven gran quantitat de persones”.

Els investigadors després de diverses comprovacions i establir els corresponents dispositius, van realitzar quatre entrades i registres en els que han desmantellat els punts de distribució de substàncies estupefaents en quatre cases, d’un mateix bloc, en els quals habitaven huit persones d’un mateix clan familiar, que van ser detingudes per un delicte de pertinença a un grup criminal i contra la salut pública.

Els arrestats, dos d’ells amb antecedents, han sigut posats en llibertat una vegada escoltats en declaració, no sense abans ser advertits de la seua obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan siguen requerits per a tal.

 

 

Articles relacionats