12.6 C
Gandia
Dijous, 1 desembre, 2022

Hospital Comarcal: Atenció a pacients del Pla de Xoc i consultes externes

– L’Hospital Comarcal informa que els pacients que vulguen acceptar/ renunciar a la seua inclusió en el Pla de Xoc o, anul·lar o canviar la seua cita poden fer-ho per correu electrònic o per telèfon

L’Hospital Francesc de Borja ha habilitat diferents mitjans per a facilitar aquests tràmits als usuaris i que puguen triar la via que els resulte més còmoda. Així doncs, els pacients del Pla de Xoc tenen la possibilitat de remetre un correu electrònic a plaxoc_gandia@gva.es en el qual hauran d’adjuntar la carta d’acceptació o renúncia al Pla de Xoc, degudament emplenada i signada.

Una altra opció destinada als usuaris del Pla de xoc és el telèfon 96 284 95 88. En aquest cas, el pacient haurà de tindre a mà la carta remesa per a poder facilitar les seues dades al personal que li atenga.

D’altra banda, s’ha habilitat també una adreça de correu electrònic per a atendre aquells pacients de Consultes Externes que vulguen anul·lar o canviar la seua cita. En aquest cas, l’e-mail al qual han de dirigir-se és citaprevia_gandia@gva.es. En aquest correu s’haura d’incloure: nom i cognoms, número de SIP, especialitat/agenda, data que vol canviar o anul·lar cita. El pacient rebrà una resposta en la qual se l’informarà de la recepció de la seua sol·licitud i se li indicarà que se li contestarà per telèfon o per carta.

Aquest sistema no s’utilitzarà per a sol·licitar noves cites ni per a avançar-les, és únicament per a l’anul·lació o retards de cita. En cas que l’usuari haja modificat alguna de les seues dades de contacte, ha d’acudir a la taula de cita prèvia per a actualitzar-los.

A més del correu electrònic, els pacients de Consultes Externes poden anul·lar o canviar la seua cita a través del telèfon 962 849 700.

Articles relacionats