12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Hores gratuïtes de pàrquing pels clients dels establiments del Centre Històric de Gandia

– 120 comerços i establiments d’hostaleria del centre bonificaran amb hores gratuïtes pels seus clients als pàrquings municipals

– L’Ajuntament de Gandia posa en marxa aquesta iniciativa per fomentar i revitalitzar el comerç urbà en col·laboració amb el Centre Històric Comercial de Gandia i l’Associació d’Hostaleria Centre Històric Gandia.

– Salvador Gregori: “Amb aquest sistema es pot assolir la gratuïtat total a l’hora d’estacionar al Centre sempre que es consumisca o es faça algun tipus de despesa al comerç”

– Josep Alandete: “Comprar al centre històric té els mateixos avantatges o més que fer-ho en altres llocs de l’extraradi”

– Pedro Izquierdo: “El pàrquing és un element important per a nosaltres per la quantitat de gent que ens visita des d’altres municipis”

L’Ajuntament de Gandia i l’Associació de Comerciants del Centre Històric han posat en marxa una nova mesura que possibilitarà que les compres als més de 120 negocis adherits atorguen grans descomptes o la gratuïtat total als pàrquings del Prado i Serpis.

Així ho han informat els regidors Salvador Gregori i Josep Alandete els qui han estat acompanyats per Pedro Izquierdo, president de la Cooperativa del Centre Històric.

Tal com han explicat durant la compareixença davant els mitjans, els establiments adherits comptaran amb un dispositiu mòbil en què, una vegada realitzada una compra, el propietari del comerç bonificarà el client amb un descompte horari als pàrquings municipals que va des de la mitjana hora fins a les 3 hores. Paral·lelament, el consistori aportarà un descompte extra de manera que el descompte per aparcar de mitja hora que proporciona un comerç es convertirà en una hora, el d’una hora en dos, etc., gràcies a l’acord amb el consistori.

“Amb aquest sistema es pot assolir la gratuïtat total a l’hora d’estacionar al Centre sempre que es consumisca o faça alguna mena de despesa al comerç” va afirmar Salvador Gregori qui ha explicat que el nom de la campanya és “Pàrquings del Centre”, t’ix a compte” va afirmar Salvador Gregori.
Aquesta mesura i la campanya que posem hui en marxa pretenen fer valdre l’accessibilitat i l’assequibilitat alhora que reforcem i reivindiquem el comerç local. Tenim els pàrquings més barats d’Espanya i ara poden ser gratuïts si els clients compren o consumeixen durant la visita al centre”.

Gregori també ha informat que s’ha convingut amb l’empresa propietària del pàrquing de la República Argentina per poder lliurar al comerç associat de la zona de bons per valor de 2.000 hores gratuïtes perquè obsequien els seus clients.

“El comerç és totalment estratègic per a la ciutat i després de les ajudes a la digitalització, el market place i impulsar els xecs consum, creiem que aquesta iniciativa ajudarà a vertebrar i reforçar el comerç urbà” va finalitzar Gregori.

Per la seua banda, Josep Alandete va mostrar la seua satisfacció per haver aconseguit que els estacionaments als pàrquings municipals puguen ser gratuïts. “Aquests pàrquings són facilitadors del comerç urbà. Hem de trencar les barreres mentals per aconseguir que la gent comprenga que comprar al centre històric té els mateixos avantatges o més que fer-ho a altres llocs de l’extraradi. L’experiència del comerç urbà és única i per això el govern aposta per millorar l’entorn a tots els nivells per aconseguir una ciutat cada dia més amable”.

Finalment, Pedro Izquierdo va mostrar la seua satisfacció per posar en marxa aquesta mesura. “El pàrquing és un element important per a nosaltres per la quantitat de gent que ens visita des d’altres municipis. Amb aquesta mesura pretenem reivindicar el comerç de ciutat i regalar als nostres clients aquests bons perquè estacions al centre no siga un problema. És una mesura important per al comerç i l’hostaleria”.

Articles relacionats