La Guàrdia Civil localitza el cos sense vida de la jove Diana Quer a la Corunya

La Guàrdia Civil ha localitzat en la matinada d’aquest diumenge el cos de la jove madrilenya Diana Quer, desapareguda a l’agost de 2016, en la parròquia d’Asados, en el concello de Rianxo (la Corunya), segons han confirmat fonts policials. El cos estava a un pou a l’interior d’una nau industrial i ha hagut d’intervenir una unitat subaquàtica de la Guàrdia Civil.
El cadàver de la jove ha sigut trobat en una nau abandonada fins a la qual l’ha portat el principal investigat del ‘cas Diana Quer’, José Enrique A. G., Quique, àlies ‘el Chicle’, segons han confirmat fonts de la recerca. El cotxe fúnebre arribava fins al lloc dels fets passades les 08.30 hores d’aquest diumenge per a arreplegar el cos.
Fonts policials han explicat que ara s’han de realitzar les anàlisis pertinents per a confirmar que el cos és el de la jove desapareguda.
Les restes han sigut localitzats en una nau de la parròquia d’Asados, lloc de naixement del principal sospitós. A primera hora d’aquest diumenge estava previst que els agents que duen a terme la recerca realitzaren un nou registre en l’habitatge de ‘el Chicle’, que finalment ha sigut ajornat per l’avanç dels esdeveniments.
La dona del sospitós va canviar el dissabte la seua versió i assegura ara que no va estar amb el seu marit, el principal sospitós de la desaparició de Diana Quer, la nit del 22 d’agost, quan es va perdre el rastre de la jove madrilenya en A Pobra do Caramiñal (la Corunya).

Et Pot Interessar