22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

La Guàrdia Civil desmantella una plantació amb més de huit-centes plantes de marihuana a la Drova

La Guàrdia Civil ha desmantellat dos plantacions de marihuana en vivendes de la Drova (Barx) i Rafelguaraf, amb 810 i 360 plantes, respectivament. En la primera han sigut detinguts dos homes de 30 i 37 anys i en la segona una dona i un home de 48 i 34 anys, informa l’institut armat en un comunicat.

En la casa de la Drova, els agents de Tavernes de la Valldigna van descobrir un cultiu de marihuana amb un total de 810 plantes en diferents estats de creixement, a més d’elements tècnics per a afavorir el desenvolupament i creixement del cultiu.

Aquesta operació, denominada ‘Sweden’, ha culminat amb la detenció de dos homes de Sèrbia i de Montenegro, de 30 i 37 anys d’edat, per la seua presumpta implicació en un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric.

D’altra banda, la Guàrdia Civil de Carcaixent ha portat l’operació ‘Samperkillo’ en la població de Rafelguaraf, on han destapat una plantació de marihuana amb la confiscació de 360 plantes en diferents grandàries de creixement.

Les plantes estaven distribuïdes en dos habitacions dins del garatge de la vivenda. Els guàrdies civils també van localitzar l’enganxe elèctric per a la defraudació del fluid, situat en l’exterior de la parcel·la i ocult en la paret per a derivar l’electricitat sense passar pel comptador.

Han sigut arrestats un home i una dona de nacionalitat espanyola de 34 i 48 anys, respectivament, per un presumpte delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric. Ella també està implicada en un altre delicte d’atemptant contra agent de l’autoritat.

Les diligències dels quatre detinguts han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Gandia i número 1 d’Alzira, respectivament.

Articles relacionats