12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Guardamar de la Safor impulsa l’Oficina Verda Municipal

– L’Ajuntament de Guardamar de la Safor fomenta un desenvolupament més sostenible mitjançant l’Oficina Verda Municipal

L’Oficina verda municipal és un servei que es realitza de forma personalitzada als i les residents de forma habitual a Guardamar de la Safor per tal d’impulsar l’estalvi d’energia i l’ús d’energies renovables i per fomentar un desenvolupament més sostenible al municipi. Els àmbits de funcionament de l’oficina verda són:

• Instal·lacions o edificis municipals amb la finalitat de reduir la despesa energètica i millorar l’eficiència en les instal·lacions com edificis.

• Assessorament al ciutadà/ciutadana. Oferiments als i les residents a Guardamar de la Safor així com comerços i indústries situades a Guardamar de la Safor per optimitzar la contractació d’energia i reduir costos i augmentar l’eficiència al mateix temps.

Per estalviar consum energètic, qualsevol usuari o usuària propietària del rebut de la llum pot remetre via correu electrònic còpia de la factura al mail oficinaverda@guardamardelasafor.org), on els serveis tècnics de l’oficina verda estudiaran el consum i la potència. Posteriorment els serveis tècnics municipals emetran informe orientatiu de millora en les prestacions del rebut de llum, aquest servei és gratuït i sempre serà orientatiu, per què els usuaris adopten que volen fer.

Articles relacionats