19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Guardamar de la Safor impulsa les Ajudes Escolars pel curs 22/23

– L’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha aprovat, al plenari d’aquest mes de setembre, la subvenció per afavorir l’educació al veïns i veïnes que estiguen en guarderies o cursant estudis al municipi de la Safor

– Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 15 de desembre en horari de feina de 09.00 a 14.00 hores.

Guardamar ha tornat a aprovar les ajudes escolars que estan encaminades per a l’adquisició, actualització d’exines digitals i/o millora dels seus continguts, eines digitals necessàries per a l’activitat escolar; ajudes per a facilitar la conciliació familiar per a grups de xiquets de menor edat amb complements econòmics per a possibilitar l’accés a escoles infantils i guarderies, i per a combatre l’actual situació inflacionista que s’està patint a conseqüència de la guerra a Ucraïna i el preu de l’energia.

La quantitat de les ajudes és de 200 € per als veïns i veïnes que estiguen cursant estudis en edats compreses entre 0 i 25 anys per a pal·liar el cost de material escolar, així com, la conciliació de la vida familiar i combatre la inflació actual.

Per tal de beneficiar-se de les ajudes, serà necessari complir amb aquests requisits:

– Edats compreses entre 0 a 25 anys en 2021.

– Estar empadronat en el municipi de Guardamar de la Safor en el moment de l’aprovació de les ajudes.

– Que almenys un dels tutors legals estiga empadronat en el municipi amb anterioritat al 31 de desembre de 2021

– Que l’immoble on residisca el menor no tinga cap deute pendent amb aquesta Administració en el moment de la presentació de la sol·licitud o que prèviament es faça l’ingrés d’aquest.

El termini de presentació de les sol·licituds serà fins al 15 de desembre de 2022. Les instàncies es poden presentar al Correu electrònic de l’Ajuntament, ajuntament@guardamardelasafor.org, a través de la seu electrònica: https://guardamardelasafor.sedelectronica.es i de forma presencial, sol·licitant cita prèvia al telèfon: 962818851

Articles relacionats