15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Guardamar de la Safor continua complint fases per començar les obres del nou dipòsit

Al saló de plenari de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor s’han reunit la Comissió de seguiment del pou mancomunat de Guardamar de la Safor i Bellreguard, durant la mateixa s’ha donat compte dels costos d’explotació, del repartiment de cabdals i s’ha anunciat entre altres mesures la signatura de l’acta de replanteig de les obres i del començament de les obres que tindran una duració de 4 mesos i que tindran inici dilluns de la setmana vinent.

Anabel Ferrer, Alcaldessa de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor ha assenyalat que “Estem davant de l’inici d’unes obres esperades que ens portarà aigua de qualitat i la construcció d’unes infraestructures que garanteix el subministrament en anys venidors”. “Aquestes obres necessàries donen inici a la promesa electoral de subministrament d’aigua de qualitat i la possibilitat de desnitrificació o descalcificació en un futur pròxim”, ha conclòs l’Alcaldessa.

També s’ha aprofitat el plenari per “agrair l’esforç de tots els ciutadans i ciutadanes de Guardamar de la Safor i que des de l’Ajuntament es realitzarà totes aquelles polítiques en prevenció de la salut pública i de reactivació dels sectors econòmics”.

Articles relacionats