19.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Grau guanya 280 places d’aparcament gràcies al PAI de les Foies

AOR 1574 copia

El president de la Junta de Districte del Grau i regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, juntament amb el coordinador general d’Urbanisme de l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, han anunciat l’obertura dels primers vials del PAI del sector de Les Foies.

Picornell ha qualificat la mesura com a “molt bona” per a la barriada. “Ara mateix s’està celebrant el Pirata Rock on segons els organitzadors passaran prop de 30.000 persones durant els pròxims dies, s’acosta el cicle de concerts de l’estiu “Escenario Gandia” i el ferri de Trasmediterránea està superant les previsions de l’empresa“.

Totes aquestes iniciatives han augmentat la necessitat de crear noves places d’estacionament al Grau. “Va ser un dels temes que es van abordar en l’última Mesa de Turisme i com a govern hem actuat i posat solució“.

Picornell ha explicat que a partir de hui s’obriran els primers vials del sector de Les Foies que suposaran 280 noves places d’aparcament de manera immediata. Paral·lelament, s’estan finalitzant els carrers que envolten el camp de futbol del Fort Llopis i que permetran augmentar fins a 500 les places de pàrquing a la zona durant els pròxims 15 dies. “L’arribada del ferri a Eivissa ha significat una nova oportunitat de negoci i activitat, el sector hoteler de la part vella del Grau està content però calia tenir en compte que els viatgers no sempre van a Eivissa amb el seu vehicle i això disminuïa la rotació. Amb aquesta mesura solucionarem bona part del problema. Ahir els tècnics van inspeccionar la zona i comprovaren el funcionament de l’enllumenat, així que avui mateix obrim la zona“.

Per la seua banda, Vicent Mascarell ha recordat que la recepció del PAI està prevista per al mes de setembre però que s’ha negociat amb l’empresa un lliurament parcial dels vials ja acabats. “El PAI està pràcticament finalitzat. Les zones verdes i molts carrers ja estan finalitzats però queden alguns punts com el subministrament elèctric per resoldre. No es tracta només de crear noves places d’aparcament sinó en obrir una zona que per a molts veïns serà un descobriment“.

Articles relacionats