23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Grans resultats del Taller d’Ocupació “Paisatges de Gandia. Dels ullals a la ciutat”

L’alumnat-treballador del Taller d’Ocupació “Paisatges de Gandia. Dels ullals a la ciutat” han pogut mostrar sobre el terreny el resultat dels seus treballs als responsables del govern municipal en cadascuna de les àrees objecte d’aquest programa: jardineria, obres, manteniment i dinamització cultural.

El recorregut, amb la presència dels regidors de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez i de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, ha començat al Parc d’Ausiàs March on s’han realitzat diverses tasques de jardineria.

A continuació, a la Plaça del Tirant, han sigut testimonis de la gimcana que han organitzat els participants d’aquest taller de l’especialitat de “Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals”, amb l’objectiu de fer valdre el patrimoni cultural de la ciutat d’una forma lúdica.

La visita ha finalitzat al Centre d’Interpretació Alqueria del Duc on s’han efectuat la major part de les accions. Entre d’altres: la construcció d’una caseta i una jardinera, la rehabilitació del Centre d’Interpretació, la reparació de la passarel·la de fusta o la replantació d’arbres i plantes.

Cal recordar que aquest projecte, que finalitza el pròxim mes de desembre, compta amb el finançament de l’Ajuntament de Gandia, la Generalitat Valenciana, a través del Labora i del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Es tracta d’un programa mixt d’ocupació i formació que ha comptat en la participació de 30 alumnes-treballadors en situació de desocupació i que ha tingut com a objectiu millorar la seua qualificació personal per a afavorir la seua inserció laboral a través de la realització d’obres o serveis d’interés general i social.

Articles relacionats