16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Gran resposta d’assistència  a la II Gala Gastronòmica Solidària

• La recaptació de 6.460 €, aconseguida a través de la venda de tiquets, rifa i donacions a través de la TAPA 0, es destinarà íntegrament a ampliar l’atenció del Centre de Dia per a persones sense llar.

• L’esdeveniment va poder dur-se a terme gràcies a la participació de 28 restaurants i de les empreses col·laboradores.

28 restaurants participants, 16 empreses amb premis per a la rifa, 7 empreses col·laboradores en el muntatge de l’esdeveniment i 250 assistents han fet possible que la II Gala Gastronòmica Solidària organitzada per Càritas Gandia haja sigut un èxit rotund i que s’ha traduït en una recaptació de 6.460 €.

Els 28 restaurants participants van col·laborar amb la donació en espècie de les tapes que van elaborar en l’esdeveniment i els seus representants o cuiners van assistir en persona a l’esdeveniment per a muntar la tapa en el moment. 

Des de Càritas Gandia, el director Francisco Carrió, ha agraït a totes les empreses col·laboradores la seua participació en l’esdeveniment, com també a tots els assistents, ja que amb la compra de l’entrada s’ha aconseguit recaptar la xifra de 6.460 €. “El sector de la restauració i les empreses d’oci travessen moments molt difícils i encara així s’han bolcat amb Càritas Gandia en la II Gala Gastronòmica Solidària. No sols han col·laborat, sinó que s’han implicat al màxim perquè l’esdeveniment siga un èxit”.

Tot el recaptat es destinarà al Centre de Dia per a persones sense llar. “Volem obrir el centre també en horari de vesprada per a oferir tallers ocupacionals a les persones sense llar i que tinguen un espai en el qual poder descansar dignament”.

Articles relacionats