14.9 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gran èxit de les patinadores del Gandia Hockey Club

 

– Les patinadores del Gandia Hockey Club  es classifiquen per al Campionat Autonòmic de Només Dansa que se celebrarà a Gandia els dies 7 i 8 de maig.

– Gran èxit per a les patinadores de categoria Infantil i per al seu tècnic Patrícia Tio que van participar en el Campionat Preautonòmic de Només Dansa celebrat a Alberic.

Top 10 d’un total de 46 participants per a Irene Castellà, que va obtindre la 9 posició en danses obligatòries i 2 plaça en dansa lliure quedant la huitena posició en la classificació final.

Alejandra Fernández Martínez va finalitzar en el lloc 13 en  danses obligatòries i en 5 posició en dansa lliure, sent la 12 classificada en la final, Sara Bastos Ortiz va quedar en la posició 32 en dansa obligatòria i la 32 dansa lliure, sent la 29 en la classificació final de 46 patinadores, en el seu primer debut a escala autonòmica.

Les patinadores gandianes; Alejandra Fernández i Irene Castellá es classifiquen per al Campionat Autonòmic de la mà de la seua tècnica Patrícia Tio Enguix

Articles relacionats