14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

Gran acollida per part dels visitants a la nova proposta del Mercat “Vintage” Gandia

– Èxit de visites i vendes del primer Mercat ‘Vintage’ Gandia

– Tot i que es realitzarà el primer dissabte de cada mes, la pròxima cita serà el 8 de maig (el dia 1 de Maig és festiu).

– El dia maig  coincidirà amb una altra novetat, el primer Mercat del Col·leccionista, que iniciarà la seua activitat el mateix dia, a la vesprada, a la Plaça El·líptica.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, acompanyat del vicealcalde, Josep Alandete, el regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori i dels edils del Grup Municipal Popular, Guillermo Barber i Gemma García, va visitar dissabte passat el primer mercat Vintage, que va tindre lloc durant tot el matí a la plaça del Prado.

Martínez ha assegurat que ha sigut tot un èxit, tant per l’afluència de visitants, com les vendes. Un total de 10 parades amb una ampla varietat d’articles que, a més a més, anirà variant cada edició.

Cal recordar, que la intenció d’ubicar-lo al Prado és també reforçar el Raval i el Centre Històric amb activitats com aquesta i tractar de compensar el trasllat del tradicional mercat dels dissabtes a Roís de Corella.

Amb aquesta iniciativa es pretén “seguir desenvolupant iniciatives dinamitzadores del comerç local. En aquest sentit els mercats, a banda de segurs en aquesta crisi pandèmica, són valuosíssims com a elements mobilitzadors del consum i d’atracció de visitants. Per això estem també diversificant la seua ubicació, distribuint-los per distints barris de la ciutat”.
Tot i que el Mercat Vintage es realitzarà el primer dissabte de cada mes, la pròxima cita serà el 8 de maig (el dia 1 de Maig és festiu). Així, coincidirà amb una altra novetat, el primer Mercat del Col·leccionista, que iniciarà la seua activitat el mateix dia, a la vesprada, a la Plaça El·líptica.

Articles relacionats