13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El govern de Gandia nega que vagen a pujar els preus de les escoletes

La regidora de Polítiques Educatives de l’Ajuntament de Gandia, Laura Morant, ha tornat a acusar el PP de mentir intencionalment i amagar la realitat per crear una falsa alarma social a propòsit de l’increment de preus de les matrícules a les escoletes infantils. Morant ha recordat que el PP no ha parlat dels nous criteris d’abonaments de la Conselleria d’Educació que tenen en compte, d’una forma objectiva, el nivell de renda de les famílies i dels quals es beneficiaran la major part dels pares i mares que els sol·liciten: des d’un màxim de 200 €/mes fins a un mínim de 70, segons els trams d’edat.

Així: de 0-1 a anys, les ajudes són d’un màxim de 200 € i un mínim de 70. D’1 a 2 anys, 120/70 i de 2 a 3 anys, 140/80. Per tant, en alguns casos la matrícula podria costar fins i tot 8 € / mes. Aquest curs han rebut ajudes la pràctica totalitat de pares i mares que les han sol·licitades.

  Fins i tot hi haurà pares i mares que pagaran menys que amb el govern anterior. El PP tampoc compta que són molts municipis els qui han actualitzat els preus, independentment del color polític, o que l’Ajuntament de Gandia està nugat de peus i mans per complementar amb noves ajudes a la Generalitat, gràcies al Pla d’Ajust imposat a la ciutat pel govern central, fruit de la situació de fallida econòmica heretada”.   

 

Articles relacionats