24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Gloria Fernández Catalá nova Padrina de la Setmana Santa de Gandia

La Setmana Santa de Gandia ha anunciat el nomenament de Gloria Fernández Catalá com a nova Padrina de la Setmana Santa de Gandia i Cambrera del Crist Ressuscitat 2024.

La decisió ha sigut comunicada als Germans Majors de les 18 Germandats de Gandia en una reunió celebrada en la nit de hui en la seu de la Setmana Santa gandiana.

Amb aquest nomenament, Gloria Fernández es converteix així en la segona dona en la història de la Germandat de la Santa Faç a ostentar aquest càrrec després d’Àngels Roselló Estruch l’any 2006.

Gloria Fernández compta amb una àmplia trajectòria dins de la Setmana Santa de Gandia, com a Germana Major de la Germandat de la Santa Faç durant els últims 8 anys, també en 1999 va ser nomenada Cambrera d’aquesta Germandat quan el seu marit Vicente Puchol ostentava el càrrec de Germà Major.

Segons Gloria Fernández, Padrina de la Setmana Santa de Gandia 2024 “accepte el gran honor que em fa la Setmana Santa de Gandia. Ho accepte des de la més immensa humilitat i la gran responsabilitat que assumisc amb les 18 Germandats de Gandia i la nostra ciutat.”

Per a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germandats “hui iniciem el nou exercici 2024 i ho fem amb el nomenament de Gloria Fernández com a nova Padrina de la Setmana Santa de Gandia. Ella representa els valors del nostre col·lectiu i compta amb una dilatada trajectòria en la Setmana Santa de Gandia”.

L’Alcalde Gandia, José Manuel Prieto, rebrà aquest dijous a l’Ajuntament de Gandia a Gloria Fernández i a Emili Ripoll, President de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia.

Finalment, la Setmana Santa de Gandia comunica que el pròxim 6 de juliol tindrà lloc l’acte de petició en el qual Gloria Fernández Catalá acceptarà als jardins de Foment AIC el càrrec de Padrina de la Setmana de Gandia 2024 i Cambrera del Crist Ressuscitat.

Articles relacionats