El Ginestar ULB Sport comença fort la Copa d’Espanya de Ciclocròs

Miguel Solera, Dani Sánchez, Joan Rico i Jordi Constantino hansigut els representants de l’equip ciclista Ginestar – ULB Sports a la primera prova de la Copa d’Espanya de Ciclocròs, disputada a Lauido (Àlaba), i Miquel López competia en la categoria juvenil. 
En aquesta primera carrera es van donar cita els millors ciclistes del país d’aquesta modalitat. Cal destacar al corredor de Xeraco Jordi Constantino (a la imatge, al tercer calaix), qui després d’una brillant carrera es va alçar amb la 3ª posició i es col·loca en una de les posicions més cobejades de la General. La resta de companys d’equip va demostrar el seu bon estat de forma i va aconseguir finalitzar la prova amb èxit. 
Aprofitant el seu viatge al nord d’Espanya, els corredors del Ginestar – ULB Sports van fer una parada en la Comunitat de Madrid diumenge, on van competir en la carrera de la Challenge Madrilenya de Ciclocròs celebrada en Mejorada del Campo, on, el juvenil Miquel López aconseguia traure’s l’espina de dissabte i s’alçava amb la victòria de la seua carrera, entrant en solitari per meta. 
En la categoria Cadet, Jordi Constantino va tornar a trobar-se amb el podi per segon dia consecutiu. Aquesta vegada, va creuar la meta en segona posició després d’una carrera molt disputada. 
La guinda delcap de setmana la van posar Pascual Orengo (Master 50), Alvaro Orengo (sub23) i Alex Gregorio (juvenil), que seguint amb la seua preparació de cara a aquesta temporada van córrer la Marxa Cicloturista de Roquetes de Benifaio. Els tres representants del Ginestar – ULB Sports van deixar el llistó molt alt i van demostrar que el treball de pretemporada va donant els seus fruits.

Et Pot Interessar