23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Ginecologia i Obstetrícia de l’hospital de Gandia publica una guia d’actuació del servei

• Està dirigida a professionals sanitaris com una eina d’ajuda per a gestionar situacions clíniques en un hospital comarcal

• Està patrocinada per l’Associació per a la Investigació Sanitària de la Safor (AISSA) i coordinada pels doctors Carmona, Castillo i Fos

El servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’hospital Francesc de Borja de Gandia ha publicat una guia d’actuació amb l’objectiu de recopilar els tractaments i diagnòstics obstètrics i ginecològics més freqüents.

Es tracta d’una eina d’ajuda pràctica dirigida a professionals sanitaris, i especialment a metges interns residents, per a afrontar les diferents situacions clíniques del dia a dia, tant en Ginecologia com en Obstetrícia, al voltant d’un hospital comarcal.

En ella han participat més de 50 professionals del Francesc de Borja i d’altres hospitals comarcals, entre els quals es troben especialistes i residents en Obstetrícia i Ginecologia, Cirurgia General i Medicina Interna, així com matrones i residents d’infermeria obstètrica.

La coordinació del manual és a càrrec del doctor Josep Vicent Carmona Moral, cap de servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’hospital de Gandia, i les doctores M. Carmen Castillo Ferrer i Maria Auxiliadora Fos Gonzalvo. La publicació està patrocinada per l’Associació per a la Investigació Sanitària de la Safor (*AISSA).

“Aquesta publicació és fruit del treball constant de cerca de coneixement i actualització que es plasma sobretot en les sessions clíniques que es desenvolupen ininterrompudament en el nostre servei des de fa anys, amb la finalitat de contribuir a garantir una qualitat assistencial que botiga cap a l’excel·lència”, ha explicat el doctor Carmona.

 

Articles relacionats