GASTROLIVA DEMANA CONSENS EN EL MODEL TURÍSTIC

La cita, tenia lloc en el Restaurant L’Àncora d’Oliva, i Paco Oltra, president de Gastroliva, es mostrava emocionat durant el seu discurs. Recordava que Gastroliva, «defensa els interessos legítims dels seus associats, el desenvolupament de l’esperit de solidaritat entre les empreses associades i, sobretot, el foment de contactes i col·laboracions amb entitats locals».
«Els associats de Gastroliva fem un gran esforç a promocionar la ciutat d’Oliva a través de la nostra gastronomia. El nostre sector és potent i pot millorar més, des de l’associació ens ajudem a estar més formats, més preparats per a servir amb qualitat als nostres clients i donar una imatge d’unitat, fomentant les col·laboracions amb altres associacions, en aquest sentit, Gastroliva forma part de la patronal empresarial de la comarca de la Safor, la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor», assegurava Oltra.
El propòsit de Gastroliva, incidia, és col·laborar amb els diferents agents per a engegar una planificació i estratègia compartida i apostar per un funcionament col·laboratiu, conjuminant esforços, sempre defensant els interessos dels empresaris.
En aquest sentit, destacava la voluntat de l’associació de col·laborar amb l’ajuntament d’Oliva per a aconseguir un consens en la gestió responsable i solidària d’un model turístic que siga capaç de posar en rellevància tot la seua potència, per a açò «és molt important que escolten les nostres propostes i ens facen partícips dels projectes que des de la regidoria de Turisme programe per a la ciutat, el nostre col·lectiu té molt que aportar».
Des de Gastroliva, explicava el seu president, «ens vam sumar a les reivindicacions de circumval·lació d’Oliva- Bellreguard, Tren de la costa tram Gandia-Oliva-Dénia, solució definitiva per a la regeneració de les platges al sud de la comarca, unió dels passejos marítims en les platges de la Safor, ampliació d’horaris i millora en el transport públic comarcal i intercomarcal».

Et Pot Interessar