18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Gandia torna a plantar cara al botellot, el soroll, les miccions al carrer i els cotxe-discoteca

La regidora delegada de Seguretat de l’Ajuntament de Gandia, Àngels Pérez, i l’Intendent en Cap de la Policia Local, Marc Cuesta, han informat dels resultats de la campanya especial que el consistori posa en marxa de manera intensiva durant la temporada estival destinada a eradicar els comportaments que incomplixen la normativa de Convivència.

Un dels compromisos que l’actual govern es va imposar des del minut u d’aquesta legislatura va ser aconseguir conciliar l’oci i el descans durant la temporada estival. Estem convençuts que seguint el camí marcat per les Taules de Turisme, promocionant la qualitat i sancionant aquells comportaments que no són adequats i incomplixen l’ordenança de convivència aconseguirem que Gandia es consolide encara més com una destinació turística de primer nivell“, declara Àngels Pérez. “Durant aquest estiu reprendrem la feina que realitzem les dues passades temporades estivals i se sancionaran tots aquells comportaments incívics com ara el botellot, cridar o miccionar al carrer, els cotxes discoteca o les festes en apartaments, entre d’altres“.

La regidora ha informat que el passat estiu, i gràcies a un major control policial, les sancions relacionades amb comportaments incívics a la via pública van augmentar en un 75%. D’altra banda, les actes per miccions en via pública van augmentar un 23%, les imposades per botellot es van incrementar un 35%, mentre que les denúncies per soroll en habitatges van créixer en un 32%.

En resum, seguirem en la línia marcada des de l’inici de la legislatura i no deixarem que uns pocs arruïnen el treball que s’està desenvolupant conjuntament amb tots els sectors relacionats amb el turisme. No tolerarem cap comportament per part d’aquells que vinguen a danyar la nostra ciutat i la seua imatge“, conclou l’edil.

Per la seua banda, Marc Cuesta ha explicat que el dispositiu especial per al control estiuenc, va començar fa dues setmanes i que la Policia Local ja ha imposat prop de 50 sancions per incompliments de l’ordenança com ara botellot, cridar o miccionar al carrer, els cotxes discoteca o les festes en apartaments. “A mesura que avance la temporada anirem informant de les actes que s’imposen però esperem que a poc a poc el comportament d’algunes d’aquestes persones canvie perquè entre tots puguem millorar la convivència a la platja” va declarar Cuesta.

Articles relacionats